Premis

Primera Ronda #LaCarbonera

Paquet de material promocional de La Carbonera. Entrades per la Fundació Miró.

Segona Ronda #QLit

Sopar per a tres persones a La Raposa (menú tancat i beguda). Cistella de xocolates artesanes de la Pastisseria Cacau. Llibre de poesia “Cacahuatl” de Lluís Cacau editat per Pol·len Edicions. Paquet de material promocional de La Carbonera. Entrades per la Fundació Miró.

Tercera Ronda #NoCallarem

Paquet de material promocional de La Carbonera. Entrades per la Fundació Miró. Entrada doble a triar concert a la Sala Apolo. Pastís a escollir de la cafeteria Spice. Pack de material de la Fira Literal. Pack de llibres de l’editorial Raig Verd.

Parella finalista

Pack de material promocional de La Carbonera. Entrada doble Fundació Miró. Entrada doble a triar concert a la Sala Apolo. Pastís a escollir de la cafeteria Spice. Pack de llibres de l’editorial Godall. Pack de 4 mitjanes de Cervesa artesana Maltista. Ampolla de vermut de la bodega l’antiga Carboneria.

Parella guanyadora

Socis honorífics de La Carbonera durant un any (i totes les avantatges de les que gaudeixen els socis incloses) més totes les activitats de l’any gratuïtes. Val de 60 euros per gastar en llibres a La Carbonera. Dues ampolles (75cl) de cervesa especial de carbassa i got de La Maltista. Entrada doble per la Fundació Miró. Ampolla de vermut de la bodega l’antiga Carboneria. Pack de material de la Fira Literal. Barra Lliure (amb límit) al concert del Sec a Sac dels Castellers de Poble-Sec per Festa Major. Llibre “Direm nosaltres” de Roc Casagran editat per Amsterdam signat. Entrada doble a triar concert a la Sala Apolo.